Kwantum-Energie (Quantum-Touch)

Kwantum-energie is een methode om te focussen en de levenskracht-energie te versterken. Het werkt vanuit quantum- of subatomisch niveau. Iedereen bestaat uit energie en ieder orgaan in het lichaam heeft ook weer een eigen trilling. Een ziek orgaan kan bijvoorbeeld ‘in een te lage trilling zijn’.

Kwantum-energie is een vorm van lichte aanraking gecombineerd met verschillende ademhalingstechnieken. Hiermee verhoog ik eerst mijn eigen energietrilling. Door daarna mijn handen op uw lichaamsplek met klachten te leggen, wordt daar een hoger trillingsveld gecreëerd. Door het natuurkundig verschijnsel genaamd ‘resonantie’ gaat uw lichaamsplek namelijk meetrillen met de hogere trilling van de aangeboden Kwantum-energie. Het neemt deze trilling over. Dit zet uw zelfgenezend vermogen in werking, daar waar uw lichaam het nodig heeft.

Met andere woorden: met deze techniek heelt u uzelf van binnenuit. Ik bied slechts een specifieke trilling aan, waardoor u kunt transformeren. Klachten zullen verminderen of zelfs verdwijnen.


Werking

De werking van Kwantum-energie kan heel sterk zijn en wordt veel toegepast bij behandeling van botten en gewrichten zoals rug, nekwervels en heupen. Kwantum-energie vergroot namelijk het zelfherstellend vermogen zo snel, dat uw lichaam wordt aangespoord om weer de anatomisch goede stand in te nemen.

Resultaat is ontspanning van het hele gebied waardoor klachten door scheefstand, pijn of ontstekingen kunnen verminderen. Organen, klieren en lichaamssystemen komen weer in balans.

Daarnaast is Kwantum-energie ook in te zetten bij emotionele en psychische problemen.


Inplannen

Energieoverdracht kan als onderdeel van de Natuurgeneeskundige E.E.N.® therapie worden gegeven, of als losse behandeling ingepland worden.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor het inplannen van een losse sessie energieoverdracht met Reiki en Kwantum-Energie of een nek- en schoudermassage.