Tarieven

Per 01-01-2023  gelden de volgende tarieven:

Orthomoleculaire voedingstherapie en Natuurgeneeskundige E.E.N.® Therapie
Intake
Vervolg consult
90 min.
60 min.
€ 85
€ 70
Vervolg consult kort 30 min. € 35
Losse EMB-test (bloedafname, excl. nabespreking) 60 min. € 225
Ondersteunend flesje druppels (Bach of Energetica) € 10
Energetische behandelingen
Reiki / Kwantum-Energie 30 min.
50 min.
€ 30
€ 40

Aangezien ik als therapeut vrijgesteld ben van BTW, zijn de tarieven zonder BTW. Tarieven zijn exclusief eventueel benodigde supplementen.

Betaling

Betaling kan na afloop contant of per overboeking/betaalverzoek (pinnen is niet mogelijk). Na betaling ontvangt u de gespecificeerde factuur.

Vergoeding vanuit de zorgverzekeraar

Vanaf 15-02-2022 vergoeden zorgverzekeraars (deels) het natuurgeneeskundige consult en de psychosociale therapie vanuit een aanvullende verzekering (alternatieve zorg). Informeer hiervoor bij de eigen zorgverzekeraar. De declaratie/factuur dient u zelf in bij de zorgverzekeraar.

Ik werk met de volgende prestatiecodes:
– 24012 – Behandeling Energetische therapie
– 24513 – Behandeling Lichaamsgerichte Psychotherapie / E.E.N. Therapie.


Verhinderd?

  • Verplaats de afspraak of annuleer kosteloos tot minimaal 48 uur van tevoren. Liefst per telefoon, anders per e-mail.
  • Bij afmelding binnen 24 uur of het niet nakomen van een afspraak, worden de volledige consultkosten voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Let op: deze factuur wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Aansluitingen

Als therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereninging FAGT en zijn AGB-codes afgegeven voor mij als therapeut en voor de praktijk. AGB-codes zijn unieke codenummers van Nederlandse zorgaanbieders. Ook is de praktijk ingeschreven in het RBCZ-register: Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. Als HBO-opgeleide therapeut voldoe ik hiermee aan alle kwaliteitseisen, zodat u als cliënt zeker bent van goede zorg.

Als FAGT-therapeut ben ik vanuit de wet WKKGZ verplicht aangesloten bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris (Quasir) en geschilleninstantie (Zorggeschil).  Daarnaast ben ik ingeschreven in een tuchtrecht instantie: het TCZ/RBCZ register.

Klik hier voor meer informatie.