Cadeaubon

Zoekt u een origineel cadeau? Wilt u iemand verrassen op een bijzondere manier? Schenk dan eens een cadeaubon voor een energetische Reiki- en Kwantum-Energie behandeling of een andere behandeling. Lees meer bij mijn aanbod.

Een ontspannend moment: een leuk cadeau om te geven, nog leuker om te krijgen. Verras uw partner, dochter/zoon, collega, moeder, vader, familielid, mantelzorger of zakenrelatie met dit unieke cadeau. Het is een ideaal cadeau voor alle gelegenheden: als verjaardagscadeau of bedankje, voor Valentijnsdag, Moederdag of Vaderdag of Kerstmis, of zomaar omdat u het iemand gunt. Het is altijd heerlijk om iemand een plezier te doen, als blijk van waardering.

Het bedrag kunt u zelf bepalen. De ontvanger kan het bedrag van de bon in één keer opmaken, of gebruiken voor verschillende behandelingen.

De bon is geldig tot 1 jaar na uitgifte.


Bestellen

De cadeaubon kunt u bestellen via telefoon, email of het contactformulier. Als u het contactformulier gebruikt, schrijf dan in het veld ‘Bericht‘ voor wie u een cadeaubon wenst en het bedrag dat u wil besteden. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op over de verdere afhandeling.

De cadeaubon is af te halen bij Natuurgeneeskunde Peerbooms of kan gepost worden.